1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Лиценцирани овластени ревозори - трговци поединци

 

Регистарски Број

Назив и седиште

01

МСФИ Ревизија ТП - Скопје

02

СГД РЕВИЗИЈА ТП Скопје

04

ТП РЕВИЗИЈА АНДОНОВСКИ

05

ТП РЕВИЗИЈА ЧУЛЕВА

06

ТП БАБАМОВ

07

ТП ММ СТОЈНА СТАНОЈ ЗДРАВЕВА

08

РЕВИЗОР С

09

ТП РЕВИЗИЈА СТОЈЧЕВСКИ

10

ТП ЗА РЕВИЗИЈА КОТЕВ, Гевгелија

11

ТП РЕВИЗИЈА СТОЈАНОСКИ, Скопје

13

ТП за сметководствени, книговодствени и ревизорски работи, даночно советување РАНЃЕЛОВИЌ, Ненад Слободан Ранѓеловиќ, Скопје

14

ТП ЈЈ АУДИТ - КОНСАЛТИНГ од Куманово

15

РЕВИЗИЈА ВИТАНОВА ТП, Струмица

Календар на настани

Април 2019
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Најнови вести

Присуство на настан на Централен регистар…

Присуство на настан на Централен регистар

Претседателот на Советот за унапредување…

Повеќе...

Работен Состанок со претставник на Светска Банка…

Работен Состанок со претставник на Светска Банка

На ден 04.04.2019 година (четврток) во п…

Повеќе...

Работен Состанок со претставници на ЕУ Делегација – Канцеларија Скопје…

Работен Состанок со претставници на ЕУ Делегација – Канцеларија Скопје

На ден 08.04.2019 година (понеделник) во…

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија КПМГ Македонија ДОО Скопје…

Посета на друштвото за ревизија КПМГ Македонија ДОО Скопје

Во рамките на посетите на друштвата за р…

Повеќе...

Посета на друштвото за ревизија ЕРНСТ И ЈАНГ – овластени ревизори ДОО Скопје…

Посета на друштвото за ревизија ЕРНСТ И ЈАНГ – овластени ревизори ДОО Скопје

Вториот ден од посетите, на 03.04.2019 г…

Повеќе...

Линкови